هیئت جوانان حضرت علی اکبر (ع)- علی آباد همدان
از نشانه های فقه، بردباری و دانش و سکوت است . سکوت دری از درهای حکمت است . سکوت، محبّت می آورد و راهنمای هر گونه خیری است [امام رضا علیه السلام]

!   ماهنامه ولایت

سوال 1 :

          دعوت از گروه ارکستر در مجالس که غالباً مجلس را به مجلس رقص تبدیل می کنند چه حکمی

         دارد ؟ شرکت در این گونه مجالس چه حکمی دارد ؟ کسب افراد از این راه حلال است یا حرام ؟

         پول دادن به آنها چطور ؟

حضرت آیة الله خامنه ای :

هر نوع خوانندگی که انسان را از خدا دور کند و به سمت گناه ببرد حرام  است و همچنین شرکت در این مجالس دنیز حرام می باشد . و پول دادن به آنها و پول در آوردن از این راه نیز حرام است .

حضرت آیة الله بَهجت :

کسب آنها حرام است و شرکت در این مجالس جایز نیست .

حضرت آیة الله فاضل لنکرانی :

کلاَ حرام است .

  

سوال 2 :

اخیراَ نوارهای موسیقی همراه با خوانندگی خوانندگان زن با مجوز اداره ی ارشاد پخش شده و مجاز شمرده می شوند. شنیدن و پخش کردن این گونه آهنگها چه حکمی دارد ؟

حضرت آیة الله صافی گلپایگانی :

شنیدن این گونه آهنگ ها حرام است و پخش کردن و به دیگران دادن آنها هم حرام میباشد و مجوز اداره ی ارشاد مورد قبول نیست.

حضرت آیة الله مکارم شیرازی :

تکثیر و شنیدن اینگونه نوارها حرام است . مجاز بودن و مجوز اداره ی ارشاد آن ها را حلال نمی کند .

حضرت آیة الله فاضل لنکرانی :

جایز نیست .

حضرت آیة الله تبریزی :

گوش دادن و تکثیر نوارهای مزبور حرام است . چه موسسه ای اجازه بدهد و

چه اجازه ندهد .

                             

نگاهی گذرا به نظریه ی ولایت فقیه

تذکر : کسانی می توانند از این مطلب استفاده بکنند که زین پس ، تک تک شماره های نشریه را تهیه کنند و مبحث « ولایت فقیه » را زنجیروار بخوانند .

 

به جای سر آغاز

به حق می توان « نظریه ی ولایت فقیه » را محوری ترین و مهم ترین پایه و اساس نظام سیاسی اسلام در عصر غیبت امام زمان (عج) دانست ، نظریه ای که در آخرین سال های قرن بیستم عملاً کارایی و صلاحیت دین را در اداره ی امور جامعه بر همگان آشکار ساخت و بنیان گذار بزرگ جمهوری اسلامی ایران ، حضرت امام خمینی (ره) با تکیه بر این اندیشه توانستند علی رغم میل همه ی قدرت های استعمارگر دنیا ، حکومت اسلامی را ایجاد کرده به خوبی آن را اداره کنند .

در حالی که از اواخر قرن شانزدهم میلادی به این طرف ، در غرب اندیشه ی جدایی دین از سیاست ( و پاسخ گو نبودن دین در رفع مشکلات اجتماعی و اداره ی امور جامعه ) از سوی دانشمندان علوم سیاسی و نیزسیاستمداران به شدت ترویج شده بود و حتی ارباب کلیسا نیز آن را پذیرفته بودند ، یک روحانی و مرجع مسلمان دینی توانست با تأسیس یک نظام حکومتی مبتنی بر اصول ، ارزش ها ، احکام و در یک کلمه « اندیشه ی دینی » دوست و دشمن را به حیرت وا دارد .

او با تأکید بر این که «حکومت ، فلسفه ی عملی تمام احکام است » و « جمهوری اسلامی ؛ نه یک کلمه کم ، نه یک کلمه زیاد » خواست عملاً نشان دهد که « نظام جمهوری اسلامی » با محوریت « ولایت فقیه» یک نظام دینی محض و مستقل از تمامی نظام های رایج موجود در دنیاست که علی رغم ادعاهای مخالفان ، قادر است به خوبی جامعه را اداره کند .

امروزه پس از گذشت سه دهه از پیروزی انقلاب اسلامی و حاکمیت اسلام و نظام ولایت فقیه در کشور عزیزمان ایران ، دشمنان قسم خورده ی ملت و کشور ما که به درستی دریافته اند : رمز استواری ، استقلال ، عظمت و سربلندی این کشور ، پای بندی به دین و ولایت فقیه است با شیوه ها و ترفندهای گوناگون فرهنگی ، سعی در تضعیف اعتقاد و سست کردن باورها ، اصول و ارزشهای دینی و اسلامی در مردم و جامعه ی ما دارند و به عنوان یکی از اهداف راهبردی خود ، تضعیف « ولایت فقیه » را نشانه رفته اند .

ما که معتقدیم در وضعیت کنونی جامعه مان ، ولایت فقیه عمود خیمه ی اسلام است و حفظ و استحکام آم مایه ی حیات و رونق اسلام و احکام و ارزش های اسلامی در جامعه است بر آن شدیم تا با تبیین این نظریه و دفاع عملی و منطقی از آن برای عموم مردم و به ویژه نسل جوان و نورسته ی جامعه مان که ممکن است آشنایی کمتری با این نظریه و کمّ و کیف آن داشته باشد ، بخشی هر چند کوچک از وظیفه ی دینی و الهی خود را ادا نماییم .

در این راستا ، از کتابها و سخنان بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای ( مدظله العالی ) و نیز از کتاب ها و نوشتارهای حضرا آیت الله محمّد تقی مصباح یزدی ( سلّمه الله ) پیرامون این موضوع بهره گرفته ایم

 

 

 

امام خمینی (ره):

 شما اگر بخواهید خدمت کنید به اسلام ، خدمت کنید به کشور خودتان ، استقلال کشور خودتان را حفظ کنید ، وابسته به هیچ جا نباشید . باید هم رشته ی علم را تقویت کنید و هم تهذیب اخلاق را

رهبری (دامت برکاته ) :

ما می خواهیم علم در خدمت انسانیت باشد ؛ در خدمت عدالت باشد ؛ در خدمت صلح و امنیت باشد ؛ ما اینطور علمی را می خواهیم ، اسلام به ما این علم را توصیه می کند .     



  • کلمات کلیدی :
  • ¤ جواد قاسم آبادی-سید امید حسینی | جمعه 88/3/8 ::  ساعت 10:27 صبح

    ?  نوشته های دیگران []


    !   لیست کل یادداشت های این وبلاگ

    طراح قالب: پارسی بلاگ